Blogi

Tässä tekstisi alkaa. Voit klikata tästä ja alkaa kirjoittamaan. Illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut.
 

Toiminta

07.03.2018

Kehokuiskaaja Oy:n vakituisina opettajina toimivat tanssin ammattilaiset Harri ja Niina Antikainen. Tanssin opetus kehon tuntemisen kautta on Harri ja Niina Antikaisen opetustyön tavaramerkki. He ovat täydentäneet osaamistaan myös esimerkiksi Alexander-tekniikan opinnoilla 1980-luvulta lähtien. He opettavat säännöllisesti kehon hallintaa mm. muiden...

Kurssitietoja

06.03.2018

Viime viikolla kävin kaupungingallerian näyttelyssä. Näin kokoelman modernin ajan maalarien, valokuvaajien ja käsitetaiteilijoiden töitä. Se oli inspiroivaa monella tapaa, ja monella tapaa ei. Anna minun johdattaa sinut näyttelyn läpi.

Kun ensi kertaa aloitin maalaamisen, yritin vangita pienen esineen yksityiskohtaisesti ja sovittaa sen maisemaan joka oli jo valmiiksi täynnä. Kun näin nämä maalaukset jälkikäteen, tajusin, ettei katsoja todennäköisesti tiennyt mihin hänen tulisi keskittyä ensiksi. Minimalismin löytäminen auttoi minua ja tässä muutama vinkki, jotka voivat auttaa sinuakin.

© 2020 Kehokuiskaaja. Kaikki oikeudet pidätetään.
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!